ניתוח קיסרי אלקטיבי

1. דף הבית
  2. פורום
  3. ניתוח קיסרי תמיכה

ניתוח קיסרי אלקטיבי

לירון0250
משתמש/ת חדש/ה

2 הודעות

הודעות - 02/01/2013 :  18:06:05        
שלום
שמי לירון ואני חדשה פה, האמת שאני מחפשת עצות, דוגמאות...
אני בת 26 ויש לי ילד בגיל שנה וחצי, אני נמצאת בשבי הריון מתקדמים שבוע 27 (חודש 7).
בהריון הראשון ילדתי בשבוע 38 +4, הגעתי לבה״ח עם פתיחה של 2 סבלתי מצירים כול 3 דקות במשך 28 שעות. צעקתי, בכיתי, השתוללתי ולא יכולתי לשאת את הסבל שעברתי. כשסוף סוף הגעתי לפתיחה של 2 וחצי קראו למרדימה לשים לי אפידורל יש לי קעקוע בעמוד השדרה. המרדימה לא הסכימה לעשות לי אפידורל הסתובבה והלכה בהיותי מתכננת לפניה... לאחר מספר שעות הגיע מרדים אחר ולאחר שירדתי לברכיים הוא הסכים לעשות לי ברוך השם האפידורל נתן לי לנוח לאחר 10 שעות ילדתי את נועם, לאחר שהתינוק יצא השיליה נדבקה לי לרחם. לקחו אותי לחדר ניתוח לעוד 4 שעות של גרידת השיליה. עברתי ייסורים וסיכון גבוה. כעת אני בהריון שני וא ני מאוד רוצה לעשות ניתוח קיסרי לחסוך לי את החוסר ידיעה והסיכון שאני לוקחת אם כן יעשו לי אפידורל ואם לא ופחות סיכום להידבקות השיליה בפעם נוספת. אני יודעת שההחלמה נורא נורא קשה אבל לחשוב שאלד ללא אפידורל מוציאה אותי מדעתי אני פשוט אשתגע הפחד הזה לחוות את הצירים ואת הלידה ללא אפידורל מוציאה אןתי מדעתי... האם האם מישהו יכול לעודד אותי??? אני קוראת כאן תגובות של בנות על זיהומים והפרשות, האם אחוז הזיהומים גדול?? איך בה״ח קפלן לביצוע ניתוחים קסריים? מתי וכיצד מוציאים את הסיכות האם גם זה כאבי תופת??
הוספת תגובה חדשה